Τραγωδία στην άσφαλτο! Σοκαριστικό δυστύχημα στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Νεκροί δύο άνθρωποι

Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 21:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τραγωδία στην άσφαλτο! Σοκαριστικό δυστύχημα στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Δευτέρας (8/1) στο 7ο χλμ. της Εθνικής οδού Σπάρτης-Γυθείου, στο ύψος της διασταύρωσης των Ανωγείων, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το χωριό Αμύκλες. Ο ένας εκ των δύο νεκρών απανθρακώθηκε μέσα στα όχημά του, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, ύστερα από τη σφοδρότατη σύγκρουση. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 81 ετών από το Βασιλάκιο Δ. Ευρώτα, ενώ ο δεύτερος που ανασύρθηκε νεκρός είναι ένας άνδρας 49 ετών από το Λευκόχωμα Δ. Σπάρτης.

Το κακό συνέβη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Λόγω του δυστυχήματος, μεγάλη ουρά οχημάτων σχηματίστηκε επί της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές

Φωτο: T. Κούρος, Δ. Σταυράκος, Γ. Παπαδάκος
Video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti