Τατούλης: «Δικαιωμένοι για την υποστήριξη των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο»

Mayfair_Club
Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 18:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τατούλης: «Δικαιωμένοι για την υποστήριξη των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο»

«Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι γιατί υποστηρίξαμε πολιτικά ένα δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας, που είχαν λάβει στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία η εξόφληση των δανειακών τους υποχρεώσεων θα γίνει με την ισοτιμία ευρώ – ελβετικού φράγκου που ίσχυε κατά την ημερομηνία εκταμίευσης των δανείων.

Αφού σημείωσε ο κ. Τατούλης ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου το Σεπτέμβρη του 2016 έλαβε την απόφαση να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου των δανειοληπτών αυτών, που αριθμούν περίπου τους 70.000, τόνισε ότι πρόκειται για μείζον ζήτημα, όχι μόνο οικονομικής διάστασης, αλλά κοινωνικής συνοχής, εφόσον διορθώνεται μια μεγάλη αδικία.

«Η περιφερειακή αρχή έχει αποδείξει το πραγματικό της ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητά της στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των πολιτών. Στέκεται δίπλα τους και αναλαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με βασικό γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, ανεξάρτητα αν έχει την αρμοδιότητα ή όχι» δήλωσε ο κ. Τατούλης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος