Έκοψαν βασιλόπιτα οι υπάλληλοι της ΠΕ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 19:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκοψαν βασιλόπιτα οι υπάλληλοι της ΠΕ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη. Την πίτα ευλόγησε ο π. Σεραφείμ ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και ο ιερέας Ριβιώτισσας, π. Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαγγελόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.  Καρράς και κ. Μπουκουβάλας, κκ Μπελεγρή, Σκούρος και Τζεφεράκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Παναρίτης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Μπότσιος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης κ. Σάββας Βελισσάρης.

Η αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα ευχήθηκε στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και στις οικογένειες τους καλή και δημιουργική χρονιά  με υγεία και ευτυχία.  Η κ. Τζανετέα επεσήμανε για μια ακόμα χρονιά την σοβαρή έλλειψη προσωπικού και  ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά ώστε να εξυπηρετούν τους πολίτες με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες της πόλης που είναι χορηγοί της εκδήλωσης και συγκεκριμένα την επιχείρηση Τσικάκης Γιαννόπουλος ΑΕ.

Ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι «το 2018 πρέπει να γίνει μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς καθώς η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση όχι μόνο ζωντανή αλλά και πιο δυνατή». Ο κύριος Τατούλης ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Ευχές προς τους υπαλλήλους απηύθυναν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ. Νικολάκου και κ. Παπαγγελόπουλος, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης, ο ειδικός γραμματέας κ. Σταματάκος, καθώς επίσης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λακωνίας κκ Καρράς,   Μπελεγρή, Μπουκουβάλας, Σκούρος και Τζεφεράκος.