6.000 κιλά σπόρων βρώμης και κριθαριού ρίφθηκαν από τον Κυνηγετικό Μολάων

Mayfair_Club
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 13:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
6.000 κιλά σπόρων βρώμης και κριθαριού ρίφθηκαν από τον Κυνηγετικό Μολάων

Στα πλαίσια των φιλοθηραματικών του ενεργειών, το  ΔΣ του Κυνηγετικού  Συλλόγου Μολάων με την βοήθεια των μελών του συλλόγου προέβη σε σπορές βρώμης και κριθαριού σε ορεινές και ημιορεινές εκτάσεις της περιοχής ευθύνης του.

Συνολικά, ρίφθηκαν 6.000 κιλά σπόρου στις περιοχές Κρεμαστή, Φιλίσσι, Νεάπολη,  Ελαφόνησος, Κυπαρίσσι, Πανωλάμπι και Κράψη.

Η φετινή ρίψη σπόρου πραγματοποιήθηκε αργότερα από το συνηθισμένο, λόγω των μειωμένων βροχοπτώσεων στην περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων.

Είναι αποδεδειγμένο, ύστερα από τόσα χρόνια έντονων προσπαθειών για την ενδυνάμωση και προστασία του θηράματος, ότι ο εμπλουτισμός της χλωρίδας είναι ένας από τους πλέον βασικούς παράγοντες για την αναπαραγωγή του θηράματος και την ανατροφή των νεοσσών.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος