Οχτώ νεκροί και 54 τραυματίες τον Δεκέμβριο στην Πελοπόννησο

Mayfair_Club
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οχτώ νεκροί και 54 τραυματίες τον Δεκέμβριο στην Πελοπόννησο

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, σημειώθηκαν 44 τροχαία ατυχήματα με παθόντες (νεκροί, σοβαρά και ελαφρά τραυματίες), έναντι 45 που σημειώθηκαν το 2016. Ειδικότερα σημειώθηκαν: α) 8 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, έναντι 7 το Δεκέμβριο του 2016, β) 5 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμων, έναντι 4 το Δεκέμβριο του 2016, γ) 31 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό, έναντι 34 το Δεκέμβριο του 2016.

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των Νομών, καταγράφηκαν συνολικά 62 παθόντες (έναντι 59 το Δεκέμβριο του 2016). Ειδικότερα καταγράφηκαν: α) 8 νεκροί, όσοι και τον Δεκέμβριο του 2016, β) 5 σοβαρά τραυματίες, έναντι 4 το Δεκέμβριο του 2016, γ) 49 ελαφρά τραυματίες, έναντι 47 το Δεκέμβριο του 2016.

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων - δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν: Απόσπαση της προσοχής του οδηγού, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παραβιάσεις σήμανσης, παραβίαση προτεραιότητας, μη τήρηση κανόνων κυκλοφορίας πεζών, ολισθηρότητα οδοστρώματος.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος