Κόβει βασιλόπιτα στα 1.426 μέτρα του Ταϋγέτου ο ΕΟΣ Σπάρτης!

Mayfair_Club
Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 14:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κόβει βασιλόπιτα στα 1.426 μέτρα του Ταϋγέτου ο ΕΟΣ Σπάρτης!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης πραγματοποιεί, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, την πρώτη ορειβατική εξόρμηση της νέας χρονιάς στον Βόρειο Ταΰγετο, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου  , για την κοπή της ορειβατικής πίτας του 2018.

Η ομάδα θα κινηθεί στη διαδρομή Καστόρειο (θέση Λάτα) – Λουσίνα – Σταυρούλης – κορυφή Ξεροβούνας (υψομ. περίπου 1.426 μ.) -όπου θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της ορειβατικής πίτας- με επιστροφή από τα ίδια.

Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α, Α+ (εύκολη-μέτρια), ενώ η διάρκεια της πορείας ανέρχεται σε περίπου πέντε ώρες.

Απαραίτητος για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι ο στοιχειώδης εξοπλισμός χειμερινού βουνού (κατάλληλα άρβυλα, γκέτες, μπουφάν, γάντια, σκούφος κλπ)

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.00 το πρωί της Κυριακής με ΙΧ από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για Καστόρειο, απ’ όπου και η έναρξη της πορείας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6974098419 (Κώστας Λαγανάς),  το αργότερο μέχρι  το βράδυ της  Παρασκευής, 12/1.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος