Σε «ζεστή» ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των υπαλλήλων του Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 14:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε «ζεστή» ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των υπαλλήλων του Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε μια ιδιαίτερη «ζεστή» και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Σπάρτης και των Νομικών Προσώπων στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σπάρτης.

Την καθιερωμένη τελετή άνοιξε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νίκωνος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και απεύθυνε χαιρετισμό εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Μοιράγιας και οι αντιδήμαρχοι κκ Δημήτρης Αποστολάκος, Γιώργος Κονίδης, Βασίλης Σκρουμπέλος και Χρίστος Πλείωτας. Επίσης, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σάββας Βελισσάρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Δήμητρα Γρηγόρη, Χριστίνα Μακρυσοπούλου.

Πριν κόψει την πίτα, ο δήμαρχος Σπάρτης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους και την  καλή συνεργασία και τους ευχήθηκε καλή χρονιά και το 2018 να δείξουν τον ίδιο ζήλο ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους δημότες. Τόνισε πως «οι υπάλληλοι του Δήμου αποτελούν την κινητήρια δύναμη καθώς, το 2017 παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Δήμος λόγω των μειωμένων χρηματοδοτήσεων κατάφερε να διεκδικήσει  χρηματοδοτήσεις και να εκτελέσει έργα, που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει τα αιτήματα τους καθώς διεκδίκησε και αναμένεται άμεσα η προκήρυξη 15 μόνιμων θέσεων(ΙΔΑΧ) στον τομέα της καθαριότητας. Αγωνίζεται για να ενταχθούν στο Δήμο οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που εργάζονται σε αυτές τις θέσεις για πάνω από μία δεκαετία και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να καλυφθούν οι 40 περίπου κενές οργανικές θέσεις, ώστε να μπορούν οι υπηρεσίες του Δήμου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας και στα καθήκοντά τους απέναντι στους πολίτες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος