Υγεία, Στρατός και έργα στο επίκεντρο συσκέψεων Τατούλη στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Επαφές με υπηρεσιακούς φορείς

Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 15:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υγεία, Στρατός και έργα στο επίκεντρο συσκέψεων Τατούλη στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Διαδοχικές συσκέψεις στη Σπάρτη με εκπροσώπους τοπικών φορέων, είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, κ. Σωτήρη Μπότσιο, για τα προβλήματα του νοσοκομείου και τέθηκαν κοινά πλάνα συνεργασίας για την αντιμετώπισή τους, με στόχο η μονάδα να καταστεί περισσότερο λειτουργική, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Λακώνων.

Με τον διοικητή του ΚΕΕΜ Ταξίαρχο, κ. Ιορδάνη Χατζηνικολάου, ο περιφερειάρχης συζήτησε για το κτίριο της Στρατιωτικής Λέσχης στη Σπάρτη και τις προοπτικές περαιτέρω λειτουργικής αναβάθμισης του.

Με τους εκπροσώπους των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Λακωνίας, ο κ. Τατούλης συζήτησε την πρόοδο των εκτελούμενων έργων στο νομό και ζήτησε την επιτάχυνση δημοπράτησης των ώριμων έργων και την απόδοση τους στο κοινωνικό σύνολο.

Παρόντες στις συσκέψεις αυτές ήταν η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, η αντιδήμαρχος Ελαφονήσου -ασκούσα καθήκοντα δημάρχου- κ. Έφη Λιάρου, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Κώστας Μαυρομιχάλης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λακωνίας  κκ Παναγιώτης Καρράς και Μπάμπης Σκούρος.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti