Πεζοπορούν στον Ταΰγετο τα μέλη του ΕΟΣ Σπάρτης

Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 16:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορούν στον Ταΰγετο τα μέλη του  ΕΟΣ Σπάρτης

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης πραγματοποιεί εξόρμηση στον Ταΰγετο, την Κυριακή  28  Ιανουαρίου, στη διαδρομή  Μυστράς – Ταϋγέτη – Σέλα – Περγανταίικα – Φανερωμένη – Αναβρυτή – Αγ. Ιωάννης.

Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α, Α+ (εύκολη-μέτρια), ενώ η διάρκεια της πορείας ανέρχεται σε 6 ώρες, περίπου.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30΄ το πρωί της Κυριακής από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης.  

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό-αδιάβροχο, ζεστός ρουχισμός, σκούφος-γάντια κλπ).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν, το αργότερο ως το βράδυ της Παρασκευής 26 /1, με τον συντονιστή της εξόρμησης  κ. Σπύρο Λιναρδάκη (6973 537944).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti