Φωτιά απείλησε τον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα

Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 11:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωτιά απείλησε τον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τα χειρότερα απεφεύχθησαν το πρωί της Παρασκευής (26/1) στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στον εσωτερικό χώρο του ιστορικού ναού που είναι αφιερωμένος στον πολιούχο της Σπάρτης.

Ήταν περίπου 10 το πρωί, όταν πιστοί αντιλήφθηκαν φλόγες να βγαίνουν από τον ηλεκτρικό πίνακα του ναού. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και έσβησε τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί στον υπόλοιπο χώρο της εκκλησίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε περιορισμένο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι η πυρκαγιά οφείλεται -πιθανότατα- σε βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στον πίνακα η σε εξοπλισμό διασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα γίνουν γνωστά όταν ολοκληρωθεί το προανακριτικό έργο της Πυροσβεστικής.


Φωτο-video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti