Δύο κλοπές και μία απόπειρα σε σπίτια στην Τάραψα

Δράστες δύο Ρομά που αναζητούνται

Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο κλοπές και μία απόπειρα σε σπίτια στην Τάραψα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, δύο περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή (26/1) στο χωριό Βασιλάκιο (Τάραψα) Δ. Ευρώτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», στη μία περίπτωση, οι φερόμενοι ως δράστες διέρρηξαν την οικία ενός Αλβανού και αφαίρεσαν 110 ευρώ και χρηματικό ποσό σε  λεκ (νόμισμα Αλβανίας). Σε ό,τι αφορά την «αποτυχημένη» διάρρηξη, οι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν την είσοδο του σπιτιού μιας ηλικιωμένης γυναίκας, τη στιγμή μάλιστα που εκείνη βρισκόταν στην αυλή! Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Για τις παραπάνω κλοπές σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος δύο Ρομά, ηλικίας 36 και 27 ετών, για κλοπή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti