Συνάντηση Βαλιώτη με το νέο διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club

Συζητήθηκαν τρόποι για την εξάλειψη της παραβατικότητας

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 14:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Βαλιώτη με το νέο διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης υποδέχθηκε στο δημαρχείο το νέο αστυνομικό διευθυντή Λακωνίας κ. Ηλία Αξιοτόπουλο, στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης λόγω της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας κ. Θεόδωρος Τσαγκαρούλης.

Ο δήμαρχος Σπάρτης ευχαρίστησε τον κ. Αξιοτόπουλο για την επίσκεψη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης για την εξάλειψη της παραβατικότητας στη σπαρτιατική κοινωνία και ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σπάρτης και της ΕΛΑΣ, με κεντρικό άξονα προτεραιότητας την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του πολίτη στην καθημερινότητά του και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.   

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Σπάρτης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μία κοινή ευχή, να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Διεύθυνσης Αστυνομίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος