«Σκέψου διαφορετικά»: Μια εκπομπή αφιερωμένη στα ΑμΕΑ της Λακωνίας!

Mayfair_Club

Αποκλειστικά στο Ionian Channel

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 17:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκέψου διαφορετικά»: Μια εκπομπή αφιερωμένη στα ΑμΕΑ της Λακωνίας!

Η εκπομπή «Σκέψου Διαφορετικά» του Ιonian Channel προβάλλει την Παρασκευή 9/2 (9:00 μμ) μια ιδιαίτερη εκπομπή από τη Σπάρτη.

Οι συντελεστές της εκπομπής έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα των πολιτών με Αναπηρία, αφού καλεσμένοι -εκτός του προέδρου του Σωματείου ΑμεΑ Τάκη Αλεξανδράκη και των εθελοντών που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου- είναι ο κ. Σπύρος Κοντογεωργάκος, καθηγητής πληροφορικής - εκπαιδευτής, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης κ. Θέμης Πατσιλίβας.

Μια εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη στη ζωή των ατόμων με αναπηρία στη Σπάρτη. Μια πόλη που χρειάζεται συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης, καθώς σε αυτή την χρονική συγκυρία, παρέχεται η δυνατότητα μέσω του νέου ΕΣΠΑ να ανοίξει η συζήτηση για των τουρισμό των ΑμεΑ και πως η πόλη αντιλαμβάνεται αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Εκκινητής αυτής της προσπάθειας για την σύγκλιση είναι ο Τάκης Αλεξανδράκης, πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας, νομικός και δημοσιογράφος.

Δείτε το promo video της εκπομπής

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος