Επιμένει για αναβάθμιση των ΕΛΤΑ Καστορείου η τοπική κοινωνία

Mayfair_Club

Επιστολή σε υπουργεία, βουλευτές και αντιδήμαρχο Πελλάνας

Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 14:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιμένει για αναβάθμιση των ΕΛΤΑ Καστορείου η τοπική κοινωνία

Την αναβάθμιση  των ΕΛΤΑ Καστορείου και όχι την υποβάθμισή τους ζητούν εκ νέου, οι κάτοικοι της περιοχής των «Βορείων Δήμων» της Λακωνίας. Οι πολίτες επανέρχονται με νέα επιστολή, με αφορμή τη σύγχυση που επικρατεί μετά τις απαντήσεις των αρμόδιων υπουργείων σε ερωτήσεις των βουλευτών Δαβάκη και Γρηγοράκου. Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι του Καστορείου αιτούνται στους αρμόδιους φορείς, την προκήρυξη θέσης μόνιμου υπαλλήλου για το υποκατάστημα ΕΛΤΑ Καστορείου».

Η επιστολή του προέδρου της ΤΚ Καστορείου, Γιώργου Οικονομάκη, προς το Υπουργείο Υποδομών, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών, τους βουλευτές κκ Θανάση Δαβάκη και Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον αντιδήμαρχο ΔΕ Πελλάνας Βασίλη Σκρουμπέλο, έχει ως εξής:

«Με  αφορμή  την  απάντησή  σας στην ερώτηση του κ. Δαβάκη  και την αναφορά του κ. Γρηγοράκου για την επικείμενη παύση λειτουργίας των ΕΛΤΑ  Καστορείου και  Τ.Τ. Καστορείου, στον κ. Δαβάκη απαντάτε μεταξύ άλλων ότι συνεχίζει να υπάρχουν όλες τις υπηρεσίες  και ότι προγραμματίζετε προσλήψεις  προσωπικού ενώ στον κ. Γρηγοράκο ότι εξετάζεται  την παραχώρηση  σε  ιδιώτη  πράκτορα  όπου  σημαίνει  αυτομάτως  παύση  του Υποκαταστήματος  Τ.Τ., εννοείται υποβάθμιση  του καταστήματος  συνολικά.

Σας  αναφέρουμε για μία ακόμα φορά ότι αυτή τη στιγμή  το Ταχυδρομείο – ΕΛΤΑ και Τ.Τ. Καστορείου λειτουργεί μόνο 2 φορές  την  εβδομάδα  και σε  αυτές  τις  ημέρες  όχι όλες τις  υπηρεσίες, (π.χ. εργόσημα) με αποτέλεσμα  την όχι  καλή  εξυπηρέτηση  των κατοίκων  της ευρύτερης  περιοχής  της Δημοτικής μας Ενότητας.  Σας  γνωρίζουμε πάλι ότι η Δημοτική Ενότητα Πελλάνας είναι  ορεινή  και αγροτοκτηνοτροφική περιοχή.

Σας ζητούμε λοιπόν πάλι, μετά από την απόφαση  της  4ης Γενικής  Συνέλευσης που  πραγματοποιήθηκε  στις 18-12-2017, την αναβάθμιση  των ΕΛΤΑ  Καστορείου και  όχι την υποβάθμισή  του και παρακαλούμε στην τρέχουσα προκήρυξη των ΕΛΤΑ  να εντάξετε θέση μόνιμου πλέον υπαλλήλου  για το Κατάστημα Καστορείου».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος