Ορκίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι στην τελευταία[;] ορκωμοσία στο ΚΕΕΜ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Mayfair_Club

Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις

Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 17:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορκίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι στην τελευταία[;] ορκωμοσία στο ΚΕΕΜ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2018 Α΄ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στο Στρατόπεδο «Σχη(ΠΖ) Κων/νου Δαβάκη» (ΚΕΕΜ), ίσως να ήταν και η τελευταία.

Η παρουσία συγγενών και φίλων των νεοσυλλέκτων ήταν αυξημένη, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Η τελετή είχε όμως και σημαντικές απουσίες, αυτές  των βουλευτών του νομού, γεγονός που σχολιάστηκε, λόγω των δημοσιευμάτων για το ενδεχόμενο κατάργησης του ΚΕΕΜ, τουλάχιστον με τη σημερινή μορφή λειτουργίας του.

Μετά την ορκωμοσία ακλούθησε παρέλαση και στην συνέχεια νεοσύλλεκτοι, επισκέπτες και προσκεκλημένοι συναντήθηκαν στο ΚΨΜ του ΚΕΕΜ, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν καφέ και πλούσια εδέσματα.

Δηλώσεις στην κάμερα του Ionian channel για το μείζον θέμα που έχει προκύψει έκαναν οι: Αδαμαντία Τζανετέα-αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Φεβρωνία Πατριανάκου – πρώην βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Κονίδης – αντιδήμαρχος Σπάρτης, Αναστάσιος Γεωργίου – Υπ/γος Διευθ. ΣΕΜ, Παναγιώτης Φλώρος – πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και Μιχάλης Καρούνης - πατέρας νεοσυλλέκτου.


Video: Τ. Κούρος (Ionian Channel-photoreporter.gr)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος