Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σπάρτη λόγω Προέδρου της Δημοκρατίας

Mayfair_Club

Απαγόρευση κίνησης και στάθμευσης οχημάτων

Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 12:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σπάρτη λόγω Προέδρου της Δημοκρατίας

Στη Σπάρτη θα βρεθεί το Σάββατο 17/2 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στις 12:00 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει την έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού.

Με αφορμή την επίσκεψη του κορυφαίου πολιτειακού άρχοντα της χώρας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας προγραμματίζει την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Αναλυτικά:
- Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση παντός οδικού οχήματος επί της οδού Όθωνος & Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την διασταύρωση αυτής με την οδό Λεωνίδου έως και την συμβολή της με την οδό Άγιδος και από ώρες 08:00 - 14:00.
- Απαγορεύεται η κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων επί της οδού Όθωνος & Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την διασταύρωση αυτής με την οδό Λεωνίδου έως και την συμβολή της με την οδό Άγιδος και από ώρες 08:00 - 14:00.

Κατά την ανωτέρω προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας η διεξαγωγή αυτής θα διεξάγεται κατά περίπτωση μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Υπογραμμίζεται ότι οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 (Α-57) όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», η δε εκτέλεση αυτής ανατίθεται στο Τ.Τ. Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος