Επαναλειτουργία της ΕΛΑΣ σε Κροκεές και Γεράκι ζητεί ο Παναγιωτακάκος

Mayfair_Club
Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 18:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επαναλειτουργία της ΕΛΑΣ σε Κροκεές και Γεράκι ζητεί ο Παναγιωτακάκος

Την επαναλειτουργία της ΕΛΑΣ (μέσω αστυνομικών τμημάτων ή σταθμών) σε Κροκεές και Γεράκι Λακωνίας, ζητεί με παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος, ο οποίος τονίζει τα εξής:

«Αναγκάζομαι να επανέλθω στο θέμα της επανασύστασης της Αστυνομίας σε Κροκεές και Γεράκι μετά μάλιστα την ομιλία του Γ.Γ κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στην πίτα των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ιδιαίτερη αξία έχει το σημείο που έκανε αναφορά στην ανασυγκρότηση των Αστυνομικών Τμημάτων:
΄΄....Καταφέραμε να διατηρήσουμε τα Αστυνομικά Τμήματα της Αρεόπολης, της Σκάλας που αναδιοργανώθηκε σε Α.Τ. ΕΥΡΩΤΑ, και της Νεάπολης, που αναδιοργανώθηκε σε Α.Τ. ΒΟΙΩΝ, καθώς και τον Αστυνομικό Σταθμό της Μονεμβασιάς....''

Αν παρατηρήσουμε λοιπόν την ανασυγκρότηση σε κανέναν άλλο Δήμο δεν έκλεισε Αστυνομικό Τμήμα ή Σταθμός πλην του Δήμου Ευρώτα (τρία).

Είχα τονίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενώπιον της τοπικής ηγεσίας της Αστυνομίας ότι τα ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ και ιδιαίτερα η γεωμορφία του Δήμου Ευρώτα δεν μπορεί να λειτουργήσει με ένα πολυδύναμο τμήμα.

Λίγους μήνες μετά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Σώματος η ανασφάλεια έχει μεγαλώσει στους πολίτες από τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών και εγκληματικότητας.

Συμπερασματικά λοιπόν κρίνεται αναγκαία, άμεσα η επαναλειτουργία της Αστυνομίας σε Κροκεές και Γεράκι, σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα.

Καλείται λοιπόν ο κύριος Γενικός αφού μελετήσει τα στοιχεία να καταφέρει και αυτό, γιατί όντως είναι πραγματική αναγκαιότητα και θέληση όλων των πολιτών που βιώνουν την καθημερινότητα».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος