Επιμορφώθηκαν οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 19:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιμορφώθηκαν οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ATLS «Ορθολογική Αντιμετώπιση Τραυματία», το οποίο έλαβε χώρα το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου στη Σπάρτη και αφορούσε την εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού, σχετικά με τον εμπλουτισμό των επιστημονικών γνώσεων και τη βελτίωση των τεχνικών δεξιοτήτων τους, ώστε να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τη διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης, με την αγαστή συνεργασία της ομάδας ATLS, την οποία συντονίζει ο dr Μιχάλης Γεραζούνης, Course Director ATLS του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Η υλοποίηση του προγράμματος δεν θα ήταν εφικτή, χωρίς την πρωτοβουλία του κ. Σπυρίδωνα Αρναούτου, γενικού χειρουργού του Νοσοκομείου μας, ο οποίος ήταν ο κοινωνός του προγράμματος και στήριξε τη διοργάνωσή του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Σπάρτης.

Τέλος, η διοίκηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ευχαριστεί «θερμά τα μέλη της ομάδας ATLS κ. Γεραζούνη Μ., κ. Καραμιχάλη Ε, κ. Μάλλιου Σ, κ. Γαμβρούλη Μ, κ. Ρούση Μ., κ. Ψα Π., ειδικότερα όμως τον κ. Κατσινέλη Ι., ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα για τη διοργάνωση του σεμιναρίου. Την κ. Μπουριέλ Α., Πρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής και την κ. Ζυγά Σ., καθηγήτρια αυτού, για την παραχώρηση των εργαστηρίων του Πανεπιστημίου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού στις τεχνικές δεξιότητες του προγράμματος».

Τέλος, η Νοσηλευτική Υπηρεσία ευχαριστεί «τον κ. Μπότσιο Σωτήριο, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, ο οποίος είναι πάντα αρωγός σε εκπαιδεύσεις του προσωπικού, οι οποίες αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας του Νοσοκομείου, την Οικονομική Υπηρεσία και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

Συγχαίρουμε επίσης το Νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε στο πρόγραμμα, με ιδιαίτερο ζήλο κι εξαιρετικό ενδιαφέρον, ώστε να βελτιώσουν τις επιστημονικές τους  γνώσεις και τεχνικές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος