Καθιστούν υπεύθυνο τον υπουργό Τόσκα για την παραβατικότητα στους «βόρειους δήμους» (VIDEO)

Mayfair_Club
Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 20:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθιστούν υπεύθυνο τον υπουργό Τόσκα για την παραβατικότητα στους «βόρειους δήμους» (VIDEO)

Ανήσυχοι και προβληματισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι των «βορείων δήμων» της Λακωνίας λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων παραβατικότητας στα χωριά του Ταϋγέτου.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, κ. Χρήστος Ηλ. Τσίχλης κατέθεσε αναφορά στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, καθιστώντας τον μάλιστα υπεύθυνο για την παραβατικότητα στους «βόρειους δήμους».

Αναλυτικά, ο κ. Τσίχλης αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Στην δημοτική ενότητα Πελλάνας του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, τους τελευταίους μήνες, επικρατεί ανασφάλεια και φόβος, εξαιτίας των επανειλημμένων κρουσμάτων παραβατικότητας. Πρόκειται για μία απαράδεκτη κατάσταση με τις σχεδόν καθημερινές κλοπές και παραβιάσεις του ιδιωτικού χώρου, τους τελευταίους μήνες. Από τις συνεχείς καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς, δεν έχει διαφανεί κάποια παρέμβαση που θα οδηγήσει στον περιορισμό των περιστατικών ανομίας. Κάτοικοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και ίσως θρηνήσουμε θύματα.

Η απουσία της αστυνομίας και η έλλειψη οργανωμένου επιχειρησιακού σχεδίου, επιτρέπουν στους δράστες να δρουν ανενόχλητοι. Η απουσία της αστυνομίας και το εσφαλμένο οργανόγραμμα του υπουργείου, οδηγεί τους πολίτες να αισθάνονται πολίτες-φορολογούμενοι δεύτερης κατηγορίας, κατ' εφαρμογή του “δύο μέτρα και δύο σταθμά”. Μην ξεχνάμε, ότι το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, βρίσκεται στην Σπάρτη. Ζητούμε, την επαναλειτουργία του αστυνομικού σταθμού Καστορείου Λακωνίας και την εφαρμογή στην πράξη του αστυνομικού της γειτονιάς, στην δημοτική ενότητα Πελλάνας. Μέχρι να υλοποιηθούν τα ανωτέρω, ζητούμε την τοποθέτηση μόνιμου περιπολικού της αστυνομίας στην περιοχή μας και την εφαρμογή ενός οργανωμένου επιχειρησιακού σχεδίου αστυνόμευσης.

Εν κατακλείδι, σας καθιστούμε υπεύθυνο, για την συνέχιση της παραβατικότητας στην δημοτική ενότητα Πελλάνας του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, εξαιτίας της παράλειψης καθήκοντος, που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και ιδιωτικές περιουσίες».

Δείτε τι είχε πει στον Τ. Κούρο και στο δελτίο ειδήσεων του Epsilon για την παραβατικότητα στην περιοχή, ο πρόεδρος της ΤΚ Καστορείου κ. Γιώργος Οικονομάκης στις 7 Ιανουαρίου 2018


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος