Κίνημα Αλλαγής: Το ερχόμενο Σάββατο η προσυνεδριακή εκδήλωση της Λακωνίας

Mayfair_Club
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 15:15 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κίνημα Αλλαγής: Το ερχόμενο Σάββατο η προσυνεδριακή εκδήλωση της Λακωνίας

Το ερχόμενο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προσυνεδριακή εκδήλωση για τη Λακωνία εν όψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16 – 18 Μαρτίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας στη Σπάρτη, (οδός Αγίου Νίκωνος, 124), στις 6.30΄μμ. με τη συμμετοχή κλιμακίου από τα Κεντρικά του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα παρουσιάσει τις εξειδικευμένες θέσεις για τη φυσιογνωμία του νέου πολιτικού φορέα.

Το Προσωρινό Συντονιστικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας καλεί «όλους και όλες που είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος Αλλαγής, να συμμετάσχουν ενεργά στην ανωτέρω εκδήλωση και να συμβάλλουν με τις ιδέες και τον πολιτικό τους λόγο, πάνω στα κείμενα του Διαλόγου, έτσι ώστε να διαμορφωθεί πάνω σε στέρεα βάση, ο νέος, σύγχρονος και ανανεωμένος χώρος της Κεντροαριστεράς, ο οποίος θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα απαντήσει στα οξυμένα προβλήματα της κοινωνίας και θα χαράξει μια ασφαλή πορεία για τα μεγάλα και «ανοιχτά» εθνικά μας ζητήματα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος