Συλλαλητήριο με συμμετοχή Λακώνων κατά του Περιφερειακού Συνεδρίου στην Τρίπολη

Mayfair_Club

Αγρ/τρόφοι, συνταξιούχοι και γυναίκες

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 16:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλαλητήριο με συμμετοχή Λακώνων κατά του Περιφερειακού Συνεδρίου στην Τρίπολη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας, μετά απο απόφασή του, θα συμμετάσχει στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Τρίπολη, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου (26-27/2).

Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορείο απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης στις 4 το απόγευμα της Τρίτης.

Επίσης, απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο έχουν λάβει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ- ΕΦΚΑ Λακωνίας και η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας και η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης, τονίζουν τα εξής:

«Η κυβέρνηση στήνει άλλη μια φιέστα με το "Αναπτυξιακό Συνέδριο" που θα πραγματοποιήσει στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη.
Το συνέδριο αυτό εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μας πείσει ότι τα δύσκολα πέρασαν, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ότι με την ανάπτυξη που τη βαφτίζουν και "δίκαιη" θα σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα και θα έχουμε όλοι δουλειά.

Το συνέδριο αφορά τους μεγαλοεπιχειρηματίες της Πελοποννήσου. Ξέρουμε πολύ καλά, το έχουμε ζήσει στο πετσί μας, τι σημαίνει επενδύσεις και επιχειρηματικότητα δηλαδή η ανάπτυξή τους, ξέρουμε καλά ότι κανένας επιχειρηματίας δεν επενδύει για να δώσει θέσεις εργασίας και εισόδημα στους εργαζόμενους. Επενδύει για να βγάλει κέρδη. Για να γίνουν ανταγωνιστικές οι επιχειρήσεις είναι όρος οι εργαζόμενοι να γίνουν ακόμη πιο φθηνοί, πιο ευέλικτοι, πιο υποταγμένοι.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από αυτή την ανάπτυξη και πρέπει να δυναμώσουν τη πάλη τους ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα, για τη διεκδίκηση των απωλειών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος