Επισκέφθηκε τη Μονεμβασιά η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 14:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επισκέφθηκε τη Μονεμβασιά η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου (ΦΩΤΟ)

Στη Μονεμβασία βρέθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Η επίσκεψη είχε ιδιωτικό χαρακτήρα και έδωσε την ευκαιρία στην κ. Παπανάτσιου να γνωρίσει την ιστορική καστροπολιτεία.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, η κ. υφυπουργός συναντήθηκε με τον βουλευτή Λακωνίας κ. Σταύρο Αραχωβίτη και τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας κ. Γιώργο Βουνελάκη. Ξεναγήθηκε στον μητροπολιτικό ναό του Ελκόμενου Χριστού από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Κρυπωτό, αλλά και σε ενδιαφέροντα μέρη του κάστρου, βιώνοντας τη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της παλιάς πόλης.

Μιλώντας στο monemvasianews.gr η κ. Παπανάτσιου, δήλωσε ενθουσιασμένη από έναν τόπο τον οποίο χαρακτήρισε «μοναδικό», εκφράζοντας την επιθυμία της να επισκεφθεί ξανά στο μέλλον τη Μονεμβασία.

Τέλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Μονεμβασίας, για τα οποία η κ. Παπανάτσιου υποσχέθηκε, σε συνεργασία με τον κ. Αραχωβίτη, να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί στην επίλυση και διεκπεραίωση τους.

Πηγή: monemvasianews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti