Ειρήνη ημίν: Εκτονώθηκε η ένταση για τον νέο Μητροπολίτη Μάνης

Mayfair_Club

Αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ των Μητροπολιτών Ευσταθίου-Χρυσοστόμου και του δημάρχου Π. Ανδρεάκου σε συνάντησή τους

Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 13:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ειρήνη ημίν: Εκτονώθηκε η ένταση για τον νέο Μητροπολίτη Μάνης

Τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο επισκέφθηκε την Πέμπτη 1 Μαρτίου, στο Επισκοπείο Σπάρτης, ο νέος Μητροπολίτης Μάνης σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου. Οι δύο επίσκοποι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα για την Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ευστάθιος προσέφερε στο νέο Μητροπολίτη μία ποιμαντορική ράβδο, μία καθημερινή ράβδο και ένα αρχιερατικό σετ αποτελούμενο από ωμοφόριο και πετραχήλι.

Ακολούθως, το γραφείο του κ. Ευσταθίου επισκέφθηκαν ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης και ο δήμαρχος Δήμου Αν. Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Σε κλίμα χριστιανικής αγάπης, κατανόησης, ειλικρίνειας και σύνεσης, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις  και λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Εν συνεχεία η συζήτηση περιεστράφη στα της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη, η οποία αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Η συνάντηση αυτή ήρθε ως ανταπόδοση της επίσκεψης του κ. Ευσταθίου στον δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκο, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Γυθείου, όπου είχαν συζητηθεί τα διατρέξαντα των προηγούμενων ημερών και τα της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη Μάνης.

Φωτο-πληροφορίες από ΙΜΜΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος