Καταστρώνουν σχέδιο δράσης για τη διάσωση του Ευρώτα

Mayfair_Club

Τι αποφασίστηκε σε συνάντηση στο Διοικητήριο

Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 18:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταστρώνουν σχέδιο δράσης για τη διάσωση του Ευρώτα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα με αντικείμενο την αντιμετώπιση της  ρύπανσης του ποταμού Ευρώτα.

Στη συνάντηση, παρόντες ήταν ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, o αντιδήμαρχος Δήμου Σπάρτης κ. Βασίλης Σκρουμπέλος οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Ιωάννης Μπουκουβάλας και Σταύρος Χρυσαδάκος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, η πρόεδρος της ΔΚ Σκάλας κ. Ιωάννα Κούρλα, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΕ Λακωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε το θέμα της μόλυνσης και της υποβάθμισης του ποταμού Ευρώτα, καταγράφηκαν οι αιτίες της μόλυνσης και διατυπώθηκαν προτάσεις για την προστασία και ανάδειξή του. Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του ποταμού και συμφώνησαν σε ένα σχέδιο δράσης που θα έχει ως στόχο την ευαισθησία των πολιτών για το μέλλον του ποταμού Ευρώτα.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας τόνισε ότι «οφείλουμε να διαφυλάξουμε το ιδιαίτερο οικοσύστημα του Ευρώτα και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να διασωθεί ο Ευρώτας που ταυτίζεται με το μέλλον της Σπάρτης αλλά και της ευρύτερης περιοχής».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος