«Η εποχή των χωματερών τελείωσε για την Πελοπόννησο…»

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 09:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Η εποχή των χωματερών τελείωσε για την Πελοπόννησο…»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του δημάρχου Τρίπολης για το έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ.  Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Η Πελοπόννησος με το έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων περνά σε νέα εποχή και αυτό πλέον είναι γεγονός. Η καθολική αποδοχή του σχεδίου της Περιφερειακής αρχής, αποδεικνύει πόσο πολιτικά οραματικό και ρεαλιστικό είναι το έργο αυτό. Γι’ αυτό το λόγο οι πολίτες, με αυξημένη πλειοψηφία μετά τις εκλογές του 2014, εμπιστεύτηκαν στην Περιφέρεια την υλοποίησή του.

Η εποχή των χωματερών, των Δήμων σε έκτακτη ανάγκη για χρόνια, η  ρύπανση του περιβάλλοντος και η απειλή της δημόσιας υγείας, έχει τελειώσει. Όσο για την εποχή της παγκόσμιας πρωτοτυπίας του «μηδενικού κόστους – μηδενικού υπολείμματος» δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.

Σύμφωνα άλλωστε με την αρχή του Λαβουαζιέ, «η ύλη μπορεί να αλλάζει μορφές, αλλά η ποσότητά της παραμένει σταθερή».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος