Πληρωμές 34 χιλ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις στη Λακωνία

Mayfair_Club

Ως εκκαθάριση για τις ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο το 2017

Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 18:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πληρωμές 34 χιλ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις στη Λακωνία

Το ποσό των 28.053.171,08 ευρώ στους λογαριασμούς περίπου 15.944 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων, που αφορούν αποζημιώσεις, επρόκειτο να πιστωθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου από τον ΕΛΓΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, οι πληρωμές αφορούν μεταξύ άλλων την εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.

Το υψηλότερο ποσό των αποζημιώσεων θα υποβληθεί στο νομό Πέλλας και ανέρχεται στα 6.505.230,03 ευρώ, ενώ ακολουθεί ο νομός Λάρισας με 4.607.660,86 ευρώ και ο νομός Καστοριάς με 1.870.310,80 ευρώ. Όσον αφορά τη Λακωνία το ποσό που θα πιστωθεί  ανέρχεται σε 34.703,08 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, «με την πληρωμή αυτή καταβάλλεται το 70% επί του συνολικού ποσού της αποζημίωσης που αντιστοιχεί στο κάθε παραγωγό, για ζημιά στο φυτικό του κεφάλαιο, και το συνολικό ποσό της αποζημίωσης που αντιστοιχεί στον κάθε κτηνοτρόφο, για ζημιά στο ζωικό του κεφάλαιο».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος