Το Γύθειο ψήφισε «όχι» στην κατάργηση του 3ου Τάγματος του ΚΕΕΜ

Mayfair_Club

Η απόφαση που έλαβε η Δημοτική Κοινότητα

Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 16:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Γύθειο ψήφισε «όχι» στην κατάργηση του 3ου Τάγματος του ΚΕΕΜ

Με πρωτοβουλία του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γυθείου, κ. Ιωάννης Μπελεγρής, ένταξε στην ημερήσια διάταξη της Δημοτικής Κοινότητας Γυθείου στη συνεδρίαση της 27ης Φεβρουαρίου, τη συζήτηση του θέματος «Περί μη κατάργησης -μεταφοράς του 3ου Τάγματος Γυθείου».

Ο κ. Μπελεγρής τόνισε: «Η εμπειρία μου μ’ εχει διδάξει ότι πρέπει να ενεργώ εγκαίρως και να δίνω ξεκάθαρη θέση σε φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το τόπο μου, θεωρώ ότι δεν δίνουν εκ του πονηρού οι αρμόδιοι ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον αυτού του Στρατώνα κι αυτό φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποια έγκριση ή μη, αλλά δεν υπάρχει διαβεβαίωση από πλευράς των αρμοδίων ότι δεν θα γίνει η μετακίνηση-κατάργηηση του 3ου Τάγματος Γυθείου, επομένως δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε άλλοι να αποφασίζουν για μας, οφείλουμε να πάρουμε όλοι θέση γι’ αυτό το σοβαρό θέμα(Δημοτική Αρχή, Βουλευτές του Νομού, Φορείς κλπ) κι αν φύγει ο Στρατώνας θα είναι χαριστική βολή για την οικονομία του τόπου μας».  

Στην εισήγησή του ο κ. Μπελεγρής θέλησε να καταδείξει ότι ο στρατώνας συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία του τόπου, ενώ ένας κύκλος επαγγελματιών της περιοχής στηρίζεται σημαντικά από την ύπαρξη του στρατώνα. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γυθείου υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να μη μετακινηθεί ο στρατώνας από το Γύθειο, ενώ ανέφερε ότι η απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας σχετικά με την μη μετακίνηση-κατάργηση του στρατώνα θα διαβιβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Αν. Μάνης για συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης.

Κατόπιν της εισηγήσεως του προέδρου, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γυθείου αποφάσισε ομόφωνα την μη κατάργηση -μεταφορά του 3ου Τάγματος Γυθείου.

 Mpelegris

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γυθείου κ. Ιωάννης Μπελεγρής


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος