Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης την Τετάρτη στη Σπάρτη

Εκδήλωση διάρκειας εννέα ωρών στο Εργατικό Κέντρο

Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης την Τετάρτη στη Σπάρτη

Μια εξαιρετικά σημαντική ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης, διοργανώνεται από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας, την ΑΔΕΔΥ Λακωνίας, την Ο.Ε.Β.Ε. Λακωνίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου, από 10:00 πμ έως 7:00 μμ, στο μέγαρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας (Αγίου Νίκωνος 124 – Σπάρτη).  

Νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:
α. το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)
β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).

Σημαντικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης που την καταστούν εξαιρετικά χρήσιμη και στοχευμένη είναι ο επαρκής χρόνος διάρκειάς της, καθώς και η δια ζώσης σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά της δωρεάν πληροφόρησης, συμβουλευτικής και παροχής νομικών συμβουλών για κάθε θέμα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος.

Επισημαίνεται στα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας,  ότι η παροχή πληροφόρησης δεν θα είναι μόνο για τους εργατοϋπαλλήλους, αλλά για τους πάντες. Νομικοί εργατολόγοι θα απαντήσουν και θα κατευθύνουν κάθε ενδιαφερόμενο ασφαλισμένο (ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ, κ.λπ.) επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορο, αυτοκινητιστή, αυτοαπασχολούμενο ή συνταξιούχο αυτών των κλάδων  για κάθε θέμα όπως: θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων, κλπ).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti