Ο λακωνικός οίνος πλησιάζει στις αγορές της Άπω Ανατολής και της Ρωσίας

Mayfair_Club

Τη Μονεμβασιά επισκέφθηκαν 21 υποψήφιοι αγοραστές των προϊόντων

Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 14:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο λακωνικός οίνος πλησιάζει στις αγορές της Άπω Ανατολής και της Ρωσίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, η επίσκεψη 21 αγοραστών οίνου από Ιαπωνία, Κορέα και Ρωσία που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας με τον Οργανισμό “Enterprise Greece”.

Η αποστολή φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Άγιος Στέφανος Μονεμβασίας και ξεναγήθηκε στο κάστρο της Μονεμβασίας.

Σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο παραπάνω ξενοδοχείο και σε επιχείρηση που βρίσκεται στο κάστρο της Μονεμβασιάς, έγιναν οι παρουσιάσεις των οίνων δύο οινοποιητικών επιχειρήσεων της Λακωνίας που συμμετείχαν στη δράση, κατόπιν αίτησής τους και έγκρισής τους από τον παραπάνω Οργανισμό.

Ειδικότερα στην εκδήλωση στο ξενοδοχείο στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασίας έγινε αναλυτική παρουσίαση της ποικιλίας «Μαλβάζια» που χαρακτηρίζει ιστορικά την περιοχή.

Οι ξένοι επισκέπτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία.
«Ευελπιστούμε στα θετικά αποτελέσματα της δράσης που θα εκφραστούν με σύναψη συμφωνιών και αύξηση των εξαγωγών του λακωνικού οίνου στις χώρες αυτές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece αποτελεί εξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece) - στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» (Ο.Π.Ε. Α.Ε.) - σε έναν νέο και καινοτόμο φορέα εξωστρέφειας. O Οργανισμός Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως σημαντικό στρατηγικό εταίρο παγκοσμίως.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος