Ως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έφτασε η χάρη του Γεωργιτσίου!

Mayfair_Club
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 16:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έφτασε η χάρη του Γεωργιτσίου!

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Χρήστο Ηλ.Τσίχλη και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αικατερίνη Ηλ. Μπακή, συναντήθηκε με τον   μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας κ. Ιερώνυμο Β’.

Στη συνάντηση, συμφωνήθηκε συνεργασία μεταξύ του  Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, σε θέματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο μακαριώτατος ζήτησε να ενημερωθεί για το υψόμετρο του Γεωργιτσίου, για την απόσταση από Αθήνα και για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή. Συνεχάρη, επίσης, το ΔΣ του Συνδέσμου Γεωργιτσιάνων, διότι νέοι -σε ηλικία- άνθρωποι ασχολούνται με τον τόπο καταγωγής τους.

Ο κ. Ιερώνυμος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Γεωργιτσίου για το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας. Όπως αναφέρθηκε, σχεδόν 500.000 άτομα σιτίστηκαν από τα 280 συσσίτια της Εκκλησίας της Ελλάδος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο η αρμόδια Συνοδική Επιτροπή. Εκτός από τα συσσίτια, λειτουργούν ακόμα 150 κοινωνικά παντοπωλεία, από τα οποία εξυπηρετούνται άνω των 75.000 ατόμων.

Ακόμα, λειτουργούν βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδικοί σταθμοί, φροντιστήρια, σχολές διαφόρων ειδικοτήτων,  ξενώνες,  σχολεία,  φοιτητικές εστίες,  πνευματικά κέντρα,  τράπεζες ρούχων και  άλλα ιδρύματα. Τέλος, λειτουργούν πολλές κατασκηνώσεις που εξυπηρετούν πάνω από 16.000 νέους και χορηγούνται 1.300 υποτροφίες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος