Με θερινό ωράριο η λειτουργία των καταστημάτων της Σπάρτης

Mayfair_Club
Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 16:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με θερινό ωράριο η λειτουργία των καταστημάτων της Σπάρτης

Με θερινό ωράριο θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης. Ειδικότερα, όπως ενημερώνει τα μέλη του, το καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης, το ωράριο καταστημάτων από τις 26/3/2018 έως και 27/10/2018 έχει ως εξής:

Κατά τις ημέρες, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, τα εμπορικά θα είναι ανοιχτά για το κοινό από τις 8:00 πμ έως τις 2:00 μμ, ενώ τα απογεύματα των παραπάνω ημερών θα παραμένουν κλειστά.

Τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και τα απογεύματα από τις 6:00 μμ έως τις 9:00 μμ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος