Φωτιές το Σαββατοκύριακο σε Σκούρα και Ριζά Αμυκλών

Mayfair_Club

Το έργο της πυρόσβεσης συνέδραμε ο Δ. Σπάρτης

Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 14:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωτιές το Σαββατοκύριακο σε Σκούρα και Ριζά Αμυκλών

Μικρής έκτασης πυρκαγιές σημειώθηκαν το Σάββατο 17/3 σε αγροτοδασικές εκτάσεις στη Σκούρα και στον οικισμό Ριζά Αμυκλών, ενώ την Κυριακή 18/3 υπήρξε νέα εστία στη Σκούρα.

Και στις δύο περιπτώσεις, επί τόπου έσπευσε εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Σπάρτης με μηχάνημα έργου και συνέδραμε στην προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης για κατάσβεση με αποτέλεσμα οι φωτιές να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Ο Δ. Σπάρτης συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συνεκτιμούν τους κλιματολογικούς παράγοντες (π.χ. ύπαρξη ισχυρών ανέμων σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες κ.α.) πριν προβούν σε ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού που συνηθίζεται αυτή την εποχή.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος