«Καρφιά» Πατσιλίβα: «Μηδενικό έργο η πρώην διοίκηση του ΝΠ Πρόνοιας Σπάρτης»

Mayfair_Club

Τι είπε για ΚΑΠΗ, σίτιση νηπίων και προϋπολογισμό του ΝΠ

Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 20:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καρφιά» Πατσιλίβα: «Μηδενικό έργο η πρώην διοίκηση του ΝΠ Πρόνοιας Σπάρτης»

Σαφείς υπαινιγμούς για το έργο της πρώην διοίκησης του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης (προ της εποχής Βαλιώτη), άφησε ο πρόεδρος του ΝΠ, κ. Θέμης Πατσιλίβας. Σε γεύμα εργασίας που παραχώρησε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ το απόγευμα της Τρίτης (20/3), ο κ. Πατσιλίβας έκανε λόγο για ανυπαρξία έργου από την προηγούμενη διοίκηση, καθώς και για παράδοση «σκυτάλης» που αποκάλυψε πολλά προβλήματα στη διαχείριση του ΝΠ.

Απάντησε με νούμερα και αριθμούς για το έργο της σημερινής διοίκησης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ (επί της οδού Γκορτσολόγου), καθώς και των παραρτημάτων σε άλλες περιοχές του Δ. Σπάρτης, ενώ αποκάλυψε ότι σύντομα θα παραδοθεί προς χρήση και το ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου. Επίσης, τόνισε ότι με «πολλούς κόπους» κατέστη δυνατή η σίτιση νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Σπάρτης, «τη στιγμή που όπως είπε, στο παρελθόν τα παιδιά είχαν να σιτιστούν δύο χρόνια».

Σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι η σημερινή διοίκηση βρήκε «έτοιμα λεφτά στο ταμείο», απάντησε ότι «τα χρήματα όντως υπήρχαν, καθώς πρόκειται για την ετήσια επιχορήγηση που προσφέρει ο Δ. Σπάρτης (ύψους 95.000 ευρώ) στο ΝΠ» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Θα είμαι ευτυχής εάν καταφέρω να μηδενίσω το ταμείο, καθώς σημαίνει ότι θα έχει γίνει έργο. Αυτό λένε και οι οικονομολόγοι ότι αποτελεί επιτυχία».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος