Λακωνικά έργα συζητούνται στο ΠΣ Πελοποννήσου

Mayfair_Club

Τη Δευτέρα 26/3 η συνεδρίαση

Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 15:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λακωνικά έργα συζητούνται στο ΠΣ Πελοποννήσου

Η 6η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26/3 και ώρα 4:00 μμ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, θα ακολουθήσουν τα θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία είναι τα εξής:
- Επικύρωση πρακτικών της 9ης και 10ης /2016 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.
- Λήψη απόφασης επί της εισήγησης του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Πελοποννήσου επί αιτήματος “Έγκρισης ανάκλησης τμήματος συντελεσμένης απαλλοτρίωσης της Επαρχιακής οδού Σπάρτης- Μεγαλόπολης (τμήμα Σπάρτη – Καστόρι - Λογγανίκος) στη Χ.Θ. 4+300, ιδιοκτησία υπ’ αρ."106" του Κτηματολογικού Διαγράμματος για την Π.Ε. Λακωνίας. ( εξ αναβολής)
- Έγκριση μελέτης «Διαμόρφωση του καταστρώματος τμημάτων των οδών Βασιλέως Παύλου (η οποία ανήκει στην Εθνική οδό με αριθμ. 39 Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο) από την πλατεία Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη μέχρι της συμβολής της με την οδό Τζανή Τζαννετάκη και της Τζανή Τζαννετάκη (η οποία αποτελεί τμήμα της με αριθμό 19 Επαρχιακής Οδού «Γύθειο – Αρεόπολη – Πύργος Δυρού – Μίνα – Κίττα – Γερολιμένας» και ανήκει στο πρωτεύον επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Λακωνίας) από την συμβολής την με την Βασιλέως Παύλου μέχρι τη διασταύρωση προς τη Νήσο Κρανάη»
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε, για την «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Έδρας Περιφέρειας Πελοποννήσου». (εξ αναβολής)
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης προγράμματος με τίτλο “Εκπόνηση Περιφερειακού Σχεδίου για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Επιτροπής  Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. (εξ αναβολής)
- Έγκριση κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΕΠ526 “Βελτίωση – Συντήρηση οδικού δικτύου Π.Ε. Μεσσηνίας (2017-2019)” με κωδικό 2017ΕΠ52600016 σε υποέργο.
- Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του “Σχεδίου Διαχείρισης του κινδύνων πλημμύρας του Υδατικού Διαμερίσματος Αττικής (EL06). (εξ αναβολής)
- Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του “Σχεδίου Διαχείρισης του κινδύνων πλημμύρας του Υδατικού Διαμερίσματος Βόρειας Πελοποννήσου (EL02). (εξ αναβολής)
- Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του “Σχεδίου Διαχείρισης του κινδύνων πλημμύρας του Υδατικού Διαμερίσματος Ανατολικής Πελοποννήσου (EL03). (εξ αναβολής)
- Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του “Σχεδίου Διαχείρισης του κινδύνων πλημμύρας του Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Πελοποννήσου (EL01). (εξ αναβολής)
- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την αναβάθμιση και λειτουργία υφιστάμενου σταθμού κινητής τηλεφωνίας με κωδικό θέσης LEONIDIPR – 1405413 της εταιρείας COSMOTE Α.Ε. που βρίσκεται στη θέση ‘Υψωμα Παρεθούρια’, πλησίον οικισμού Τσιτάλια του Δ. Νότιας Κυνουρίας ΠΕ Αρκαδίας.
- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου “Αναβάθμιση και λειτουργία του υφιστάμενου σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΤΤ με κωδικό θέσης ΚΟΡΙΝΘΟΣ – 1000322, που βρίσκεται στη θέση “περιοχή Οσίου Παταπίου” ΔΚ Λουτρακίου – Περαχώρας, του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, της ΠΕ Κορινθίας.
- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου “Αναβάθμιση και λειτουργία σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΤΤ με κωδικό θέσης ΚΟΥΛΟΧΕΡΑ – 1000313, στη θέση “Ύψωμα Προφήτης Ηλίας” πλησίον ΤΚ Ρειχέας, του Δήμου Μονεμβασιάς, της ΠΕ Λακωνίας.
- Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Κατασκευή κυκλοφοριακού κόμβου στην έξοδο από Κρανίδι προς Πόρτο Χέλι, στη ΔΕ Κρανιδίου του Δ. Ερμιονίδας, ΠΕ Αργολίδας.
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας για την «Προμήθεια δομικών υλικών για την αποπεράτωση του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ Οχθίων Δήμου Γορτυνίας».
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Γορτυνίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Δόξας δήμου Γορτυνίας».
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Γορτυνίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την «Αντικατάσταση υδραγωγείου στην Τ.Κ Ψαρίου ΔΕ Ηραίας Δήμου Γορτυνίας.
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας για την «Διαμόρφωση πλατείας Τ.Κ. Μαγουλιανων Δήμου Γορτυνίας»
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της
Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΔΕΥΑ Δήμου Τρίπολης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την "Κατασκευή δικτύου ύδρευσης από οικισμό Μανιάτη προς Τ.Κ. Αγριακόνας και δίκτυο πυρόσβεσης προς Τ.Κ. Μαυρόγιαννη, Καλτεζιές
- Έγκριση Τροποποίησης προγράμματος 2017 ΕΠ52600006 Συντήρηση, βελτίωση οδικών αξόνων Π.Ε. Αρκαδίας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος