Τίμησε τις επετειακές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη ο Μανιάτης δήμαρχος Κηφισιάς (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τίμησε τις επετειακές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη ο Μανιάτης δήμαρχος Κηφισιάς (ΦΩΤΟ)

Ο Μανιάτης δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της 17ης Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη, όπου οι Μανιάτες οπλαρχηγοί κήρυξαν τον πόλεμο κατά των Τούρκων και ξεκίνησαν τον απελευθερωτικό αγώνα.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου, ο κ. Θωμάκος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Μανιατών πεσόντων στην πλατεία «Αθανάτων» στην Αρεόπολη, ενώ παρακολούθησε και τις επετειακές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το Σάββατο 17/3, με την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των μανιάτικων οικογενειών από μαθητές, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Μάνης συμμετείχε το επίλεκτο χορευτικό τμήμα του Δήμου Κηφισιάς σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου. Την Παρασκευή 16/3  Μαρτίου παρουσίασε χορευτικό πρόγραμμα, ενώ την επόμενη ημέρα συμμετείχε στην παρέλαση με παραδοσιακές φορεσιές. Το χορευτικό του δήμου συνόδεψε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος