Οι μαθητές του Εκπαιδευτηρίου «Πολυχρονάκου» στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 18:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι μαθητές του Εκπαιδευτηρίου «Πολυχρονάκου» στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Μία ξεχωριστή νότα χαράς και ζωντάνιας πρόσφεραν ευγενικά στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Παντελεήμων» και τους συμπαθείς τροφίμους, οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου της κ. Βάννας Πολυχρονάκου με την επίσκεψή τους, κατά το πρωινό της 27ης Μαρτίου.

Η καλή φίλη του ιδρύματος και ευαισθητοποιημένη εκπαιδευτικός, κ. Βάννα Πολυχρονάκου μαζί με τους μαθητές της είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους τροφίμους και να ανταλλάξουν θερμές ευχές αγάπης ενόψει των Άγιων Ημερών των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο δ/ντής του Ιδρύματος, π. Ιωάννης Προφύρης. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του ιδρύματος και στους χώρους Κατάρτισης και Δημιουργικής Απασχόλησης. Οι μαθητές, μέσα σε κλίμα συγκίνησης πρόσφεραν στους συμπαθείς τροφίμους ρολόγια και πασχαλινά λαγουδάκια ως ένδειξη της αγάπης και του σεβασμού τους. Με την σειρά τους τα παιδιά του ιδρύματος πρόσφεραν ευγενικά στην κ. Βάννα Πολυχρονάκου ως αναμνηστικό της επίσκεψης αυτής ένα χειροποίητο κερί, φιλοτεχνημένο στα εργαστήριά τους ως δείγμα της αγάπης τους.

Η επίσκεψη επισφραγίστηκε με ιερό προσκύνημα στον ιδρυματικό ναό του Αγίου Παντελεήμονος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος