Λόγω αδειών η προσωρινή διακοπή αποκομιδής απορριμμάτων στον Αγ. Ιωάννη

Mayfair_Club

Τι είπε ο αντιδήμαρχος Β. Σκρουμπέλος

Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 13:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λόγω αδειών η προσωρινή διακοπή αποκομιδής απορριμμάτων στον Αγ. Ιωάννη

Προσωρινή διακοπή της αποκομιδής απορριμμάτων σημειώθηκε τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Σπάρτης. Για το θέμα ενημέρωσε τον «Λακωνικό Τύπο» αναγνώστης της εφημερίδας, ο οποίος σε σχετικό σχόλιο ανέφερε τα εξής: «Γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων στην Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη της Δημοτικής ενότητας Μυστρά(πρώην Δήμος Μυστρά); Αν και ιστορικός πρώην Δήμος, όχι.

Για την ιστορία τελευταία φορά που πέρασε απορριμματοφόρο ήταν την Μεγάλη Τρίτη. Απ’ αυτήν την μέρα αγνοείται μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα, απορριμματοφόρο».

Σκρουμπέλος: «Αποκαταστάθηκε
η αποκομιδή, υπάρχει έλλειψη προσωπικού»
Ο «Λακωνικός Τύπος» επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δ. Σπάρτης κ. Βασίλη Σκρουμπέλο, ζητώντας τη θέση του για το θέμα. Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας ότι «η αποκομιδή διεκόπη για λίγες ημέρες στην περιοχή, λόγω των εορτών του Πάσχα. Οι λίγοι υπάλληλοι που διαθέτουμε είναι άνθρωποι και αυτοί και δικαιούνται κάποιες ημέρες άδειας και ξεκούρασης. Πλέον η αποκομιδή συνεχίζεται κανονικά. Αμέσως μετά τις γιορτές μετέβησαν στην περιοχή τρία απορριμματοφόρα με συνεργείο του Δ. Σπάρτης που καθάρισαν πλήρως τα επίμαχα σημεία».

Αναφορικά με την πρόσφατη απόφαση για τη δικαίωση των συμβασιούχων καθαριότητας του Δ. Σπάρτης, ο κ. Σκρουμπέλος υπογράμμισε ότι «υπάρχει έλλειψη προσωπικού, καθώς από τους 15 συμβασιούχους που δικαιώθηκαν, έχουν εμφανιστεί στην υπηρεσία μόλις οι τέσσερις. Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή αρκετοί από τους υπαλλήλους δεν είναι ντόπιοι και είναι στην ευχέρεια τους εάν επιθυμούν ή έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν τα καθήκοντα τους».

Πάντως, ο ίδιος επεσήμανε ότι η επέκταση του προγράμματος «πόρτα-πόρτα», αν και είχε διακοπεί προσωρινά λόγω έλλειψης προσωπικού, θα συνεχιστεί κανονικά το επόμενο διάστημα, εφόσον ο Δ. Σπάρτης θα προχωρήσει σε πρόσληψη εργαζομένων μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος