Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τους εφέδρους αξιωματικούς της Ελλάδος

Επανεξελέγη ο Λάκωνας Δ. Μιχαλάκος

Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τους εφέδρους αξιωματικούς της Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκαν στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Εκλεκτόρων όλων των Συνδέσμων των Εφέδρων Αξιωματικών της Ελλάδος, που αναδείχθηκαν από τις αρχαιρεσίες στις 11 κ 18 Μαρτίου για ανάδειξη του νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώτατης Πανελληνίου Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών για την προσεχή τριετία.

Εκλέκτορας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Λακωνίας για τη ΓΣ είχε εκλεγεί, ο πρόεδρος του κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, ο οποίος επανεξελέγη και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, εκπροσωπών την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Κ.Δ.Σ και στη συγκρότηση του νέου προεδρείου της ΑΠΟΕ, εκλέχτηκε στη θέση του Εφόρου.

Είναι η πρώτη φορά που ο ΣΕΑΝ Λακωνίας εκπροσωπείται τόσο ψηλά και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λακωνίας εύχεται κάθε επιτυχία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από την πράξη συγκρότησης του ΔΣ του Συνδέσμου, μετά από τις αρχαιρεσίες της 11ης Μαρτίου.

Πρόεδρος: Μιχαλάκος Δημήτριος, συντ. δάσκαλος
Αντιπρόεδρος: Ατσαβές Γέωργιος, συντ. καθηγητής
Γενικός Γραμματέας: Κρίας Χρήστος – Σταύρος – ιδιωτ. υπάλληλος
Ταμίας: Παπαδάκος Γεώργιος – δημόσιος υπάλληλος
Έφορος: Πάσχος Δημήτριος – πλοίαρχος Ε. Ναυτικού
Μέλος: Καρράς Παναγιώτης- συντ. Αστυνομικός
Μέλος: Κυριακούλιας Παναγ.- ιατρικός επισκέπτης
Μέλος: Μπαγιώκος Δημήτριος- δημοτικός υπάλληλος
Μέλος: Ρασσιάς Κων/νος – δάσκαλος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti