Με 500.000 ευρώ συντηρούνται οι δρόμοι του Δ. Μονεμβασίας

Το έργο δημοπρατήθηκε από την ΠΕ Λακωνίας

Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 12:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με 500.000 ευρώ συντηρούνται οι δρόμοι του Δ. Μονεμβασίας

Δημοπρατήθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Μονεμβασίας»,  προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.  

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα  δήλωσε ότι «η δημοπράτηση του συγκεκριμένου δρόμου αποτελεί συνέχεια της δέσμευσης που έχουμε λάβει προκειμένου να συντηρήσουμε το μεγάλο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Λακωνίας. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε να δημοπρατούμε παρόμοια έργα συντήρησης του οδικού μας δικτύου, μιας και το επερχόμενο καλοκαίρι θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν , μεγάλη αύξηση επισκεπτών γεγονός που μας δεσμεύει να διατηρούμε ένα δίκτυο ασφαλές και σύγχρονο για τους πολίτες.  Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουν δεν είναι τυχαία η συνεχώς αυξανόμενη τουριστική κίνηση προς τη Λακωνία. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με προγραμματισμό και συγκεκριμένες δράσεις, εργάστηκε συστηματικά στον τομέα των υποδομών (οδικοί άξονες, λιμάνια, ιδιωτικές επενδύσεις χρηματοδοτούμενες από τον αναπτυξιακό νόμο κ.λ.π), στον τομέα της τουριστικής προβολής με την διοργάνωση και συμμετοχή της σε τουριστικές εκθέσεις  καθώς και με την συμβολή της μέσω  ΕΣΠΑ στη διατήρηση και ανάδειξη των πολιτιστικών μας μνημείων,  δημιουργώντας   τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε σήμερα να μιλάμε για σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών προς την Λακωνία».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος