Τον Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο επισκέφθηκαν μαθητές της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 08:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο επισκέφθηκαν μαθητές της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής τους στην Πελοπόννησο, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Απριλίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, με επικεφαλής τον καθηγητή θεολόγο κ. Παναγιώτη Τσαγκάρη -που είναι και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων- επισκέφθηκαν τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο στο Επισκοπείο.

Ο σεπτός ποιμενάρχης υποδέχθηκε με χαρά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από την ακριτική Μυτιλήνη. Στα μεστά νοημάτων λόγια που τους απηύθυνε αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, ενώ τους προέτρεψε να πορευτούν στη ζωή τους με γνώμονα τη χριστιανική διδασκαλία και την αγάπη προς την πατρίδα. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και αγάπη.

Από την πλευρά του ο κ. Τσαγκάρης ευχαρίστησε θερμά τον σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τα λόγια πνευματικής οικοδομής που χάρισε στους εκδρομείς.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ένα κέρασμα και με την προσφορά -σε κάθε παιδί- από τον κ. Ευστάθιο, ενός DVD χριστιανικού περιεχομένου της ΙΜΜΣ, ως ευλογία.

Οι εκδρομείς στη συνέχεια επισκέφθηκαν την καστροπολιτεία του Μυστρά και την Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Σπάρτης.

Φωτο: ΙΜΜΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti