Πρωτομαγιά σε Κονιδίτσα, Θεολόγο και Καταγιάννη

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018 09:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωτομαγιά σε Κονιδίτσα, Θεολόγο και Καταγιάννη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης συνδιοργανώνει με τους τρεις αντίστοιχους τοπικούς συλλόγους εκδηλώσεις στο Ζορό Κονιδίτσας, στην Αγία Παρασκευή Θεολόγου και στον Καταγιάννη Αμυκλών-Καλύβια Σοχάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης εύχεται σε όλους «καλό μήνα με υγεία και χαρά!»

Κάλεσμα του Σωματείου
Οικοδόμων Σπάρτης
Εξάλλου, το Σωματείο Οικοδόμων Σπάρτης καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος