Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο στο Γύθειο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Χρήσιμες συνεδρίες και πολύτιμα συμπεράσματα για τους συμμετέχοντες - Είχε θέμα «Αυτόνομο σχολείο: μύθοι και πραγματικότητα»

Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 18:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο στο Γύθειο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στον ιστορικό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (πρώην Παρθεναγωγείο) διεξήχθησαν από 4 έως 6 Μαΐου, οι εργασίες του 3ου Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακωνικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.     

Το τριήμερο συνέδριο, που είχε θέμα «Αυτόνομο σχολείο: μύθοι και πραγματικότητα», φιλοξένησε περισσότερους από είκοσι καθηγητές από δέκα πανεπιστήμια της χώρας, ενώ οι εισηγήσεις ξεπέρασαν τις πενήντα. Η θεματολογία ήταν πλήρης και άγγιξε όλα τα σύγχρονα προβλήματα της εκπαίδευσης. Ιδιαίτερο βάρος,  πάντως, οι εισηγητές έριξαν σε θέματα Προσχολικής και Ειδικής Αγωγής, ενώ την Κυριακή έλαβε χώρα βιωματικό σεμινάριο με την επιμέλεια του καθηγητή κ. Ζάραγκα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το "παρών" στην τελετή έναρξης του συνεδρίου έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλογικοτήτων της Λακωνίας.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω αποκλειστικό video του Ionian Channel


Φωτο-video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti