Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Γηροκομείου Σπάρτης

Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 11:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Γηροκομείου Σπάρτης

Στo Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», από τις 4 Μαΐου, δρομολογήθηκε η νέα περίοδος διοίκησης και λειτουργίας του. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και ήδη υλοποιεί το πρόγραμμά του που αφορά τόσο στη λειτουργία του ιδρύματος όσο και στη σχέση ιδρύματος και κοινωνίας.

Το νέο ΔΣ συναποτελούν οι:
Μαρία Χανιά, πρόεδρος
Μαρία Ρόρρη - Αλιμήση, αντιπρόεδρος
Σταυριάνα Βλήτα, ταμίας
Μαρία Τούμπουρα, γραμματέας
Βερονίκη Λέκκα, αναπληρωματική ταμίας

Σκοπός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι «να αναπτύξει σαφή και στοχευμένη εξωστρεφή διοίκηση, να εξασφαλίσει όρους και συνθήκες απόλυτης διαφάνειας στη διαχείριση, να αξιοποιήσει ορθολογικά πόρους και ακίνητη περιουσία του ιδρύματος, να εδραιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενους και συνεργασίας με τη Διεύθυνση, να δρομολογήσει διαρκή και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, τον Δήμο Σπάρτης και την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης και πάνω απ’ όλα να διασφαλίσει την ποιότητα στην φροντίδα των ηλικιωμένων και να σχεδιάσει το πρόγραμμα φιλοξενίας τους πάνω σε νέα βάση με κοινωνικά και επιστημονικά δεδομένα».

Σε αυτή την προσπάθεια η νέα διοίκηση του Γηροκομείου Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», θα ήθελε να έχει αρωγό την κοινωνία της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής, έτσι ώστε σε σύντομο χρόνο να αναδειχθούν τα πρώτα αποτελέσματα αλλαγής και βελτίωσης που θα αποδώσουν στους συνανθρώπους της τρίτης ηλικίας αναβαθμισμένη στέγη ζωής, υπηρεσίες μέριμνας και φροντίδας, καθώς και στην τοπική κοινωνία έναν φορέα υγιή και αποτελεσματικό.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος