Δαράκη: «Ώρα να κερδίσουμε τη 2η χαμένη βουλευτική έδρα στη Λακωνία»

Mayfair_Club
Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 09:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δαράκη: «Ώρα να κερδίσουμε τη 2η χαμένη βουλευτική έδρα στη Λακωνία»

Ευχαριστίες σε όλους όσοι την τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας, απευθύνει η κ. Ελένη Δαράκη. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Εκλεκτά μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην υποψηφιότητά μου ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης και με τιμήσατε με τον συμβολικό αριθμό των 300 ψήφων στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Ως αιρετό πλέον τακτικό μέλος της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής (ΔΗΜ.Τ.Ε.) Σπάρτης, θα αγωνιστώ μαζί σας ώστε όλοι και όλες ενωμένοι να ανοιχτούμε ακόμα περισσότερο προς την κοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και νικηφόρα τις προκλήσεις που έρχονται (εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές εκλογές, περιφερειακές εκλογές).

Ώρα, λοιπόν, για ενότητα, συλλογικότητα και δουλειά, ώστε να κερδίσουμε τη 2η χαμένη βουλευτική έδρα που παραδοσιακά ανήκει στη μεγάλη μας παράταξη, με απώτερο στόχο τη διακυβέρνηση της πατρίδος μας από τη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.

Με σεβασμό και ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ελένη Δαράκη
Αιρετό τακτικό μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε. Σπάρτης»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος