Χειροπέδες σε 22 άτομα μετά από «σαφάρι» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Υπόθεση κλοπής εξιχνιάστηκε μετά από 8 μήνες στο Γύθειο

Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χειροπέδες σε 22 άτομα μετά από «σαφάρι» της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκαν από τις 2/5 έως και τις 15/5/2018.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 995 άτομα, εκ των οποίων 738 ήταν ημεδαποί και 257 αλλοδαποί, καθώς και σε 794 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 167 άτομα, από τα οποία 95 ήταν ημεδαποί και 72 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 69 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 22 άτομα και ειδικότερα:     Ένας ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αλεξανδρούπολης για μη απόδοση του ΦΠΑ, δύο αλλοδαποί για κλοπή, δύο ημεδαποί για καταδικαστικά έγγραφα, τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας ημεδαπός για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και έντεκα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνίαση κλοπής μετά
από 8 μήνες στο Γύθειο
Εξάλλου, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, μία περίπτωση κλοπής στο σπίτι μιας γυναίκας, η οποία είχε σημειωθεί στις 16/9/2017 στο Γύθειο. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες εξήντα τρεις  (363) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος