Στην πλατεία Ν. Κόσμου ο Βαλιώτης για τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 20:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην πλατεία Ν. Κόσμου ο Βαλιώτης για τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς

Την πλατεία «Σαϊνόπουλου» Ν. Κόσμου Σπάρτης επισκέφτηκε ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Αργυρόπουλο και την προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Βιργινία Κοντογεωργάκου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να προχωρήσει ο δήμος στη χωροθέτηση λαϊκής αγοράς στην πλατεία του Νέου Κόσμου, σε εκτέλεση της  θετικής και ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου της 30/4/2018 , ύστερα από αίτημα των κατοίκων, το οποίο εκφράστηκε με συλλογή 1.100 υπογραφών.

Ο κ. δήμαρχος με τους συνεργάτες του είχε μακρά και ουσιαστική διαλογική συζήτηση με κατοίκους της περιοχής και από κοινού κατέληξαν στην πλέον πρόσφορη πρόταση  χωροθέτησης, η οποία θα προωθηθεί για υλοποίηση στα αρμόδια όργανα.

Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου «χαιρετίζουν την άμεση ανταπόκριση του κ. δημάρχου προς την κατεύθυνση υλοποίησης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και αναμένουν να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια ώστε το συντομότερο δυνατόν να θεσμοθετηθεί η λαϊκή αγορά στον Ν. Κόσμο Σπάρτης, μια εξέλιξη που -εκτός από την εξυπηρέτηση των κατοίκων  του Ν. Κόσμου και των όμορων συνοικιών- θα προσφέρει αποφασιστικά και δυναμικά στην ανάπτυξη ενός σημαντικού τμήματος της περιφέρειας της Σπάρτης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος