Τα οφέλη των μαχητικών αθλημάτων για τα ΑμεΑ θέμα διάλεξης στη Σπάρτη

Mayfair_Club
Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 14:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα οφέλη των μαχητικών αθλημάτων για τα ΑμεΑ θέμα διάλεξης στη Σπάρτη

Εκπαιδευτική διάλεξη με θέμα «Τα οφέλη των μαχητικών αθλημάτων και οι μέθοδοι προπόνησης του αθλήματος Ju-Jitsu (Ζίου Ζίτσου) για άτομα με αναπηρίες» διοργανώνεται στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού με τίτλο «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.)».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/5 και ώρα 18:00 – 22:00 στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη (Λεωφ. Βαλιώτη και Πλαταιών).

Επισκέπτης ομιλητής θα είναι η κ. Χριστίνα Παπαχριστοφόρου, προπονήτρια Γ.Γ.Α. Γ’ Κατηγορίας & Διεθνής διαιτητής βαθμίδας Continental B, B.Sc. In Biology, M.Sc. in Sport Managment.  

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της  Ομοσπονδίας «Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Ju-Jitsu (Ζίου Ζίτσου) (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ)» του πρόεδρου της κ. Αναστασίου Πουλικίδη  και του υπεύθυνου του τμήματος ατόμων με αναπηρίες (Α.με.Α),  κ. Γεωργίου Ζαντιώτη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος