Συγκροτεί τα νέα συμβούλια μετά τις εκλογές η ΝΟΔΕ Λακωνίας

Mayfair_Club

Καταγγελία Φέικου για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων

Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκροτεί τα νέα συμβούλια μετά τις εκλογές η ΝΟΔΕ Λακωνίας

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλειος Ορφανός, καλεί τα νεοεκλεγέντα μέλη της -που αναδείχτηκαν από τις εσωκομματικές εκλογές της 13/5/2018- σε τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 25/5 και ώρα 7:30΄ μμ στα γραφεία της Οργάνωσης στη Σπάρτη (Ευαγγελιστρίας 59). Θέμα ημερήσιας διάταξης είναι ο ορισμός αντιπροέδρων, γραμματέα, ταμία και υπευθύνων τομέα δράσης, όπως προβλέπεται στον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος.

Επίσης, μέσω ανακοίνωσής του, ο κ. Ορφανός συγχαίρει τον πρόεδρο, την αναπληρώτρια του προέδρου και τα μέλη της ΝΕΦΕ Λακωνίας, καθώς επίσης και τους προέδρους και αναπληρωτές προέδρων και τα μέλη των ΔΗΜΕΦΕ Λακωνίας «για την συμβολή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου 2018», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κ. Φέικου: «Απαράδεκτη και προκλητική
η μη ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων»
Εν τω μεταξύ, τη δυσφορία της για την καθυστέρηση στην έκδοση των επίσημων αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στη Λακωνία, εκφράζει με επιστολή της προς τον Β. Ορφανό, η υποψήφια πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Κατερίνα Φείκου. Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,    

Υπηρετώ επί δεκαετίες τώρα τον μεγάλο πολιτικό φορέα της ΝΔ, που έχει αποδείξει ότι σέβεται τον Έλληνα πολίτη, σέβεται το κάθε μέλος της παράταξης, αλλά πάνω από όλα, στοχεύει στην ενημέρωση όλων, για τα δρώμενα που αφορούν το κόμμα.

Θεωρώ απαράδεκτο έως και προκλητικό, ως υποψήφια Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λακωνίας  μια εβδομάδα σχεδόν μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, να μην έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών.

Οι πολίτες, οι υποψήφιοι αλλά και γενικά ο συνειδητοποιημένος πολιτικά ψηφοφόρος και όχι αναγκαία της ΝΔ, θέλει να ενημερωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ ποιοι εξελέγησαν, ποιοι δεν εξελέγησαν και ποια  ήταν η προτίμηση των ψηφοφόρων σε σταυρούς.

Δεν έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο - τουλάχιστον στην Λακωνία- και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να το δημιουργήσει.

Υποψήφια Πρόεδρος και μέλος ΝΟΔΕ Λακωνίας
Φέικου Κατερίνα»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος