Κωνστιάντου: «Να γυρίσει σελίδα η χώρα με τη ΝΔ κυβέρνηση και τη Σπάρτη πρωταγωνίστρια»

Mayfair_Club
Τρίτη, 22 Μάιος 2018 12:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κωνστιάντου: «Να γυρίσει σελίδα η χώρα με τη ΝΔ κυβέρνηση και τη Σπάρτη πρωταγωνίστρια»

Τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι την τίμησαν με την ψήφο τους και την ανέδειξαν νέα πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας, κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, απευθύνει η κ. Μάντω Κωνστιάντου. Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές των ιδεολογικών αρχών  και θέσεων του κόμματος, που όλοι αγαπάμε, της Νέας Δημοκρατίας, θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπο μου και  με εκλέξατε Πρόεδρο της δημοτικής τοπικής οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Σπάρτης.

Η ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών ανέδειξε μεγάλο νικητή τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όπως ανέφερε ο Πρόεδρός μας “η 13η  Μαΐου είναι μια γιορτή Δημοκρατίας για την παράταξη μας”. Η πανελληνίως μεγάλη συμμετοχή των μελών, στις κάλπες για ανάδειξη νέων προέδρων-συμβουλίων ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ και Συνέδρων, κάνει πράξη το δικαίωμα της βάσης του Κόμματος να μετέχει στη λήψη των αποφάσεων και επικυρώνει την ανάγκη ανοίγματος στην κοινωνία. Η συμμετοχή των μελών στη Σπάρτη ξεπέρασε το 90% και το αποτέλεσμα της κάλπης ανέδειξε νικητές τους νέους, τις γυναίκες και την ανανέωση.

Όλες και όλοι μαζί, με ενότητα και ομοψυχία θα δώσουμε τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (εθνικές, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές) με σκοπό να ηττηθεί ο λαϊκισμός και η κοινωνική οπισθοδρόμηση, φορέας της οποίας είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Να νικήσει η ανάπτυξη, η εξωστρέφεια, η αξιοσύνη, η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη. Να νικήσει η Ν.Δ.

Όλοι εμείς που μετείχαμε στην εσωκομματική διαδικασία, έχουμε την αυτονόητη υποχρέωση να επικεντρωθούμε στο να αναδείξουμε να εξηγήσουμε και να μεταφέρουμε το σχέδιο, του Κυριακού Μητσοτάκη, για την αναγέννηση της πατρίδας μας και την επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής μας. Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και να αγωνιστούμε για την επίλυση τους. Υποχρέωσή μας να μεταφέρουμε τη φωνή και τις αγωνίες του Σπαρτιάτη στα κεντρικά όργανα της ΝΔ.

 Όλοι μαζί, θα δώσουμε τη μάχη από τη δική μας αφετηρία, για να γυρίσει σελίδα η χώρα με τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τη Σπάρτη πρωταγωνίστρια.

Μάντω Κωνστιάντου
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος