Περίπατος του ΕΟΣ Σπάρτης στο καταφύγιο του Ταϋγέτου!

Mayfair_Club

Την Τετάρτη 23/5

Τρίτη, 22 Μάιος 2018 14:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περίπατος του ΕΟΣ Σπάρτης στο καταφύγιο του Ταϋγέτου!

Ο ΕΟΣ Σπάρτης καλεί τα μέλη και τους/τις φίλους/ες του σε έναν ακόμα απογευματινό περίπατο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου. Αυτή τη φορά, ο σύλλογος έχει κάτι πολύ ξεχωριστό να προτείνει με επίσκεψη στο καταφύγιο του Ταϋγέτου!

Στόχος της συγκεκριμένης διαδρομής είναι η γνωριμία με το καταφύγιο του Ταϋγέτου που διαχειρίζεται ο ΕΟΣ Σπάρτης. Μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία του, τη φιλοξενία του και τα μονοπάτια και απολαύστε την ομορφιά του τοπίου. Το καταφύγιο θα είναι ανοιχτό και θα προσφερθεί καφές και τσάι.

Το περπάτημα θα διαρκέσει συνολικά 2 ώρες όπως πάντα. Θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή Μαγγανιάρης-Καταφύγιο-Μαγγανιάρης σε συνδυασμό με τη χρήση αυτοκινήτου.

Ώρα και τόπος συνάντησης: 4:00 μμ - Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν με τον κ. Παππά στο  6945 832701.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος